Fashion

11 Νοε 2015

Πως να αποκτήσεις σώμα αγγέλου;



Έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο show ! Γυναίκες και άντρες μένουμε σαν στήλη άλατος στην εικόνα αυτών των πανέμορφων αγγέλων που αποτελούν την αφρόκρεμα στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Είναι αδύνατες άλλα 
με πλούσιες καμπύλες και φρέσκο πρόσωπο. Πολλές από μας αναρωτηθήκαμε πως θα γίνουμε και εμείς έτσι! Φυσικά και μπορούμε αρκεί να έχουμε θέληση, επιμονή και υπομονή.


Η Candice Swanepoel κάνει μπαλέτο


H Andriana Lima κάνει kick box


H Alessandra Ambrosio και η Karlie Kloss κάνουν pilates


 Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά! 



1. Τα κορίτσια προτιμάνε να κάνουν pilates και ιδιαίτερα το reformer pilates (pilates σε κρεβάτι) για σωστή στάση του σώματος και αποβολή του άγχους. Το pilates σμιλεύει το σώμα και σε βοηθάει να χάσεις πόντους ιδιαίτερα απ' την κοιλιά.

2. Εναλλακτικές μορφές μπαλέτου όπως για παράδειγμα barre a terrè (είναι ασκήσεις εδάφους που κάνουν οι μπαλαρίνες πάνω στην μπάρα). Αυτή η γυμναστική δυναμώνει σαφώς τα πόδια αλλά και τον κορμό, ενώ σμιλεύει το σώμα χωρίς να το φουσκώνει.

3. Kick box εάν θες να έχεις αψεγάδιαστους κοιλιακούς, γραμμωμένα χέρια και διάθεση στα ύψη. Αποβάλει το στρες, αφού έχεις έναν σάκο να διοχετεύσεις όλα σου τα νεύρα.

4. Ασκήσεις με βάρη και λάστιχα για να τονώσεις τους μυς σου και να φαίνεσαι πιο γραμμωμένη. Όχι απαραίτητα πολλά κιλά, άλλα πολλές και γρήγορες επαναλήψεις για να κάψεις λίπος.

5.Αερόβιο στην πιο δυναμική μορφή του όπως το spinning και το tae bo. 

6. Πολύ μα πάρα πολύ νερό

7. Διατροφή ανάλογα με την ομάδα αίματος σου, τουλάχιστον τα μοντέλα αυτό κάνουν και κρατιούνται έτσι. Εγώ θα έλεγα εάν δεν ξέρεις την ομάδα αίματος σου κάνε μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά, πρωτεΐνη, ω3 λιπαρά και υδατάνθρακες πριν τις 5 το απόγευμα. 

8. Δεν είναι ανάγκη να γυμνάσεις κάθε μυϊκή ομάδα  λεπτομερώς. Τα μοντέλα της vs δίνουν βάση στην κοιλιά, στους γλουτούς και στο εσωτερικό των μοιρών για να φαίνονται έτσι όπως τις βλέπεις στην πασαρέλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.