Fashion

9 Νοε 2015

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΙΣΘΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑΣ

Είναι ευρέως γνωστό ότι οι Βραζιλιάνες έχουν τα πιο ωραία οπίσθια παγκοσμίως. Θες γιατί είναι το dna τους? Θες γιατί οι περιοχές εκεί, οι λεγόμενες faveles, έχουν πολλές ανηφόρες? Θες γιατί ο χορός αποτελεί μέρος της καθημερινότητας τους? Όπως και να 'χει εμείς θα σας πούμε όλα τα μυστικά τους για να αποκτήσετε και εσείς τα οπίσθια που ονειρεύεστε.



1.Η νο1 άσκηση για να γυμνάσεις τους γλουτούς σου είναι τα καθίσματα ή αλλιώς τα squats.Κάνε ότι πας να κάτσεις σε ένα σκαμπό αλλά χωρίς να έχεις σκαμπό. Ίσια η πλάτη και πήγαινε όσο πιο χαμηλά μπορείς χωρίς οι μύτες των ποδιών σου να ξεπερνάνε τα γόνατα σου και χωρίς να σηκώνονται οι φτέρνες.Στην αρχή δεν χρειάζεται να βάλεις επιπλέον βάρη, αρκεί να μάθεις να κάνεις σωστά την άσκηση.





2.Προβολές εναλλάξ με βαράκι στα χέρια. Όσο νιώθεις να καίγονται οι γλουτοί σου να είσαι σίγουρη ότι κανείς σωστά την άσκηση. 



3.Λίγες επαναλήψεις στην πρέσα με πολλά κιλά θα δυναμώσουν τους γλουτούς και θα δεις πιο γρήγορα αποτελέσματα. Προσοχή ρωτήστε τον γυμναστή σας πως γίνεται η άσκηση για να μην υπάρξουν τραυματισμοί.






4.Ανέβα όσο πιο πολλές σκάλες μπορείς. Εάν όμως βαριέσαι τις σκάλες ή στο γυμναστήριο σου δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο μηχάνημα, κάνε ελλειπτικό. Σκύψε μπροστά με τα γόνατα λυγισμένα και κράτα ίσια την πλάτη σου. Έτσι θα δεις τους σφριγηλούς γλουτούς που όλες θα ζηλεύουν!!!.










5.Πίνε πολύ νερό για να μειώσεις την κυτταρίτιδα και κόψε τα τηγανιτά και τα λιπαρά.








6. Κάνε μία ή δυο φόρες την εβδομάδα απολέπιση με scrab σώματος για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να έχεις πιο απαλό δέρμα.











7. Ακριβώς μετά το μπάνιο βάλε λάδι στο σώμα σου σε νωπή επιδερμίδα, έτσι ώστε να το απορροφήσει το δέρμα σου περισσότερο.
8.Βάλε ανηφόρα στον διάδρομο ή τρέξε στο δάσος.


Don't Forget! 

Tips

Ακόμη και να τα κάνετε όλα αυτά μην περιμένετε να δείτε αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα . Θέλει υπομονή, επιμονή και θέληση για να καταφέρετε να δείτε θεαματικές αλλαγές στο σώμα σας. Και μην ξεχνάτε ότι "τα καλά κόποις κτώνται". Μην ξεχνάτε ότι οι  Βραζιλιάνες έχουν από φυσικού  σοκολατί επιδερμίδα. Το μαύρισμα πάντα κολακεύει, αδυνατίζει και καμουφλάρει τις ατέλειες. Βέβαια μην το παρακάνετε με το σολάριουμ γιατί δεν είναι και το πιο υγειές πράγμα στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.