Fashion

25 Νοε 2015

TOP 10 FASHION ICONS

TOP 10 FASHION ICONS



10)Οι αδελφές Kardashian: Τις βλέπουμε στο reality show "Keeping up with the Kardashians". Επιλέγουν ρούχα που τονίζουν τις ζουμερές καμπύλες τους παραμένοντας πάντα στιλάτες. Άνοιξαν το κατάστημα Dash in Calabasas, στην Καλιφόρνια, το 2006 όπου μπορείς να βρεις πολλά από τα κομμάτια που επιλέγουν στις καθημερινές τους εμφανίσεις.


9)SELENA GOMEZ ξέρει πώς να ντύνεται παρά το μικρό της ηλικίας της και να δείχνει πάντα εκλεπτυσμένη. Σε μια εποχή που μερικές από τις συνομήλικες της επιλέγουν σύνολα πιο αποκαλυπτικά, η Selena μένει πάντα σικάτη.


8)Zoe Saldana : Την ξέρουμε από " Star Trek " και το "Avatar " και οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χάλι  την έχουν αναδείξει ως αστέρι. Πέρυσι, την είδαμε να είναι το επίκεντρο μιας εκστρατείας εσώρουχων της εταιρείας Calvin Klein.



7)Whitney Port : Έγινε γνωστή ως η καλύτερη φίλη της Lauren Conrad στο " The Hills " και αργότερα πρωταγωνίστησε στο δικό της reality show " The City ", αλλά το αληθινό πάθος της είναι η μόδα. Έχει δουλέψει για την νεανική Vogue, στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Peoples Revolution που ειδικεύεται στην μόδα και στην DVF.


6)Taylor Swift : Αυτή η χαριτωμένη τραγουδίστρια της country είναι γνωστή για τους  συναισθηματικούς στίχους και ξανθιές μπούκλες της, αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε την υπέροχη αίσθηση της μόδας που διαθέτει

Η Swift είναι το απόλυτο κορίτσι της διπλανής πόρτας, φορώντας χαριτωμένα ρούχα που κάθε κορίτσι θα ήθελε να έχει.



5)Rihanna : Είναι το " μόνο κορίτσι στον κόσμο " , που μπορεί να διαθέτη ξεχωριστή την αίσθηση της μόδας! Δεν έχει σημασία αν φοράει μια τουαλέτα , φόρμες ή κοντά σορτς  είναι πάντα εντυπωσιακή



4)Lauren Conrad : Αφού πήρε τη δική της σειρά , " The Hills ", το 2006 , η Lauren μπήκε με φορά στη βιομηχανία της μόδας ως μαθητευόμενη  στην νεανική Vogue. Δύο χρόνια αργότερα, με την πρώτη της συλλογή μόδας, the Lauren Conrad Collection, έκανε το ντεμπούτο της στη εβδομάδα μόδας του Λος Άντζελες.


3)Η Lady Gaga είναι γνωστή για τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και της sold-out περιοδείες της, αλλά είναι και το απολυτό  fashion icon της εποχής μας.



2)Leighton Meester : Ακριβώς όπως και ο " Gossip Girl " χαρακτήρας της Blair Waldorf, η Leighton φοράει πάντα τα πιο μοντέρνα σύνολα . Είναι γνωστή για τις τολμηρές και μερικές φορές αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της .Έχει μια μόνιμη θέση στην πρώτη σειρά των επιδείξεων της New York Fashion week.



1)
Blake Lively : Αυτό το " Gossip Girl " φαίνεται πάντα fab στο κόκκινο χαλί είτε φορά smokin είτε ένα βαθύ ντεκολτέ, είναι η Βίβλος της μόδας. Είναι μία από τις λιγοστές ηθοποιούς της τηλεόρασης που έχουν κοσμήσει το εξώφυλλο της Vogue τόσες φορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.