Fashion

21 Δεκ 2015

10 τρόποι να μην μπορεί να ξαναπάει με άλλη στο κρεβάτι!!!

 

Οδηγός προς ναυλωμένες! Εάν αναρωτιέσαι και θες να γίνεις expert στο είδος, εάν αναρωτιέσαι μα τι τους κάνουν μερικές και είναι τόσο άρρωστα ερωτευμένοι οι άντρες μαζί τους, τότε ρίξε μια ματιά λίγο πιο κάτω.


Μιλήσαμε με τις expert του είδους και μας έδωσαν τα φώτα τους καθώς οι ίδιες κατάφεραν να κάνουν τους άντρες να τρέχουν από πίσω τους. Γυναίκες με αυτοπεποίθηση με sexappeal, που μόνο οι άνδρες μπορούν να τις εντοπίσουν πριν καν φτάσουν στο κρεβάτι μαζί τους. Το sex φιλές μου είναι το 70% μιας σχέσης και όποιον και αν ρωτήσετε θα σας το επιβεβαιώσει. Εμείς θα σας αποκαλύψουμε 10 μυστικά που θα τον τρελαίνουν !
1.Κατ'αρχην να είσαι πάντα καθαρή, απαλή και να μυρίζεις ωραία. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι στριπτιζεζ έχουν απαλό δέρμα και διαπεραστικό άρωμα. Η μυρωδιά σου με τον καιρό θα συνδέεται αυτόματα εγκεφαλικά με το sex στο μυαλό του.
2.Να ανανεώνεις συχνά τα εσώρουχά σου. Μπορεί εκείνη την ώρα να μην το πολύ προσέχουν, αλλά σίγουρα θα εκπλαγούν αν σε δουν να φοράς κάτι πιο kinky με τα ψηλοτάκουνά σου.

3.Δείξε πόσο τον θες ανά πάσα στιγμή όπου και αν είστε. Να του τριβελίζεις συνεχώς το μυαλό και να τον ιντριγκάρεις βάζοντας του πονηρές ιδέες.
4.Όταν είστε έξω, ψιθύρισε του τι θες να σου κάνει μετά. Ναι με λεπτομέρειες. 
5.Στοματικό. Μην βαριέστε κορίτσια μου, θα σώσει την σχέση σας. Δώσε αυτήν την χαρά στον έρημο και θα δεις πως θα κολλήσει μαζί σου . Όταν κοιμάται, όταν ξυπνάει, όταν είστε για ψώνια, όταν είναι λυπημένος ή όταν είναι χαρούμενος. Παντού και πάντα.
6.Να το ξυπνάς με χάδια, με φιλιά και με πειράγματα κάτω από την μέση. Θα του φτιάξεις την μέρα!
7.Βοήθησέ τον να σου χαρίσει τους καλύτερους οργασμούς. Καθοδήγησέ τον και παίξε με τις φαντασιώσεις του/σας.
8.Ασ'τον να σε κρυφοκοιτάζει όταν κάνεις μπάνιο, όταν βάζεις κρέμες στο σώμα σου, όταν φοράς τα εσώρουχά σου.
9.Πριν πέσετε μαζί στο κρεβάτι, ξεκίνα να παίζεις μόνη σου. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι, δεν είναι τυχαίο που γέμισε ο κόσμος πορνοσάιτ.
10.Δοκιμάστε καινούρια πράγματα. Ξεκίνα από το να μοιραστείτε τις πιο κρυφές φαντασιώσεις σας, μέχρι να βάλετε στην παρέα σας και sex toys.
11.Last but not least, το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. Η βία επιτρέπεται... Μόνο στο κρεβάτι όμως. Βοήθησε τον να βγάλει από μέσα του όλα τα αρχέγονα ένστικτά του, όπως τότε που ο άντρας την έπαιρνε από τα μαλλιά και την έσερνε στην σπηλιά.


Προσοχή όμως, ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που για κάποιους δεν έχει όρια. Πριν προχωρήσετε σε κάποια από τα παραπάνω, το θέμα απαιτεί συζήτηση και ξεκαθάρισμα των ορίων και από τις δυο πλευρές, έτσι ώστε να μην εκπλαγείς εάν σου ζητήσει ή σου πει κάτι που θα σε σοκάρει. 
***Ευχαριστούμε τις φίλες που μοιράστηκαν τα μυστικά τους μαζί μας, για ευνόητους λόγους θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Κορίτσια σας ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.