Fashion

14 Δεκ 2015

Επιστροφή στα 80s'



Εάν θέλεις να λέγεσαι ενημερωμένη fashionista, ήρθε η ώρα να ξεθάψεις από το πατάρι τα ρούχα της μαμάς. Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι οίκοι και πρώτα από όλους ο αγαπημένος μας οίκος balmain,
γύρισαν τις χρονομηχανές και επανέφεραν στο προσκήνιο τις βάτες, τα ψηλόμεσα Τζην, τα λαμέ, τις πούλιες (και τον αυγερινό) και τα έντονα χρώματα. Και για τις πιο νέες από σας, εάν δεν έχετε ιδέα από αυτήν την εποχή ρίξτε μια ματιά σε σίριαλ όπως "Δυναστεία" (που έκανε πάταγο εκείνη την εποχή), στους "απαράδεκτους", στο "ρετιρέ". Εάν πρέπει να καταθέσω την προσωπική μου άποψη, πρέπει να πω ότι αυτή η τάση με πετάει "εκτός" στις αγορές μου , καθώς θεωρώ ότι τα 80s είναι η χειρότερη δεκαετία από πλευράς μόδας. Σίγουρα όμως κάτι θα βρούμε που να μας αρέσει και να μας ταιριάζει. 
Δεν είναι ανάγκη να συνδυάσετε όλες τις τάσεις αυτής της δεκαετίας, γιατί είναι όλα τόσο έντονα, που εάν φορεθούν όλα μαζί παραπέμπουν σε καρναβάλια ίσως. 


Εμείς επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τα κομμάτια της αγοράς που έκαναν περισσότερο "αίσθηση" στις πασαρέλες αλλά και στον δρόμο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.