Fashion

17 Δεκ 2015

Tommy Hilfiger & Gigi Hadid



Μόλις χτες το brand Tommy Hilfiger ανακοίνωσε τη νέα του πρέσβειρα, Gigi Hadid αλλά και τον ερχομό της πρώτης της συλλογής μέσα στο Φθινόπωρο του 2016!
"Θέλουμε πραγματικά να κάνουμε κάτι διαφορετικό." λέει ο Hilfiger στους New York Times. Θα δημιουργήσουμε μια γραμμή που θα ονομάζεται Gigi by Tommy Hilfiger, χρησιμοποιώντας το στυλ της, την αίσθηση, και την κοινωνική παρουσία των μέσων ενημέρωσης της ως το κορυφαίο supermodel στον κόσμο σήμερα."
Η συλλεκτική συλλογή, που θα λανσαριστεί το Φθινόπωρο του 2016, θα περιλαμβάνει κομμάτια της women’s sportswear σειράς, παπούτσια και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου, καθώς και ένα άρωμα εμπνευσμένο από την Gigi Hadid και αναμεμειγμένο με την χαρακτηριστική “classic American cool” κληρονομιά του Tommy Hilfiger.

«Γνωρίζω την Gigi και την οικογένεια της εδώ και χρόνια, και ήταν καταπληκτικό να την παρακολουθώ να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σ’ ένα από τα κορυφαία top models του κόσμου και σε μία από τις fashion influencers με τους περισσότερους ακολούθους» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Η Gigi περπάτησε στα runway shows μας και τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζεται η συνεργασία μας μαζί της ως το νέο πρόσωπο της γυναικείας συλλογής Tommy Hilfiger και του αρώματος. Είναι πραγματικά ο ορισμός του σημερινού Tommy’s Girl – η μαγνητική της προσωπικότητα είναι φωτεινή και πάντα αισιόδοξη, και το στυλ της έχει πεποίθηση, είναι αβίαστο και cool».

«Ποτέ μου δεν σκέφτηκα ότι θα μου ζητηθεί να σχεδιάσω μία συλλεκτική συλλογή, έτσι μου φαίνεται σαν όνειρο ακόμα ότι ο Tommy με προσέγγισε για να συνεργαστούμε» δήλωσε η Gigi Hadid. «Η εταιρεία του είναι αυτή που πραγματικά αγαπώ και έχω υπάρξει fan της καθόλη την διάρκεια της ζωής μου. Ο Tommy είναι ο πιο εύκολος και διασκεδαστικός άνθρωπος για να δουλέψεις μαζί. Πάντα παρακολουθούσα το brand του, τις καμπάνιες και το σχεδιαστικό του στυλ. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας γιορτάζει το χαρακτηριστικό lifestyleτου Tommy και αναμειγνύει λίγο από όλα: υπάρχει στυλ που είναι πραγματικά hippie – chic, στυλ που είναι αθλητικό streetwear, καθώς και στυλ που είναι ανδρόγυνο αλλά και κοριτσίστικο ταυτόχρονα. Ο καθένας πρόκειται να αγαπήσει κάτι διαφορετικό από αυτή».

Οι συλλογές Hilfiger Collection και Tommy Hilfiger sportswear για το Φθινόπωρο του 2016, συμπεριλαμβανομένης της συλλεκτικής συλλογής και του αρώματος της Gigi Hadid θα είναι διαθέσιμες στα Tommy Hilfiger καταστήματα σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.