Fashion

20 Ιαν 2016

Φροντίζω την επιδερμίδα

 Το σώμα μας πρέπει να το φροντίζουμε όλο το χρόνο γιατί κάθε εποχή έχει την δίκη της ιδιαιτερότητα. Η φροντίδα του δέρματος είναι απαραίτητη όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες άλλα και τους χειμερινούς, διότι η επιδερμίδα μας ξηραίνεται και αφυδατώνεται. Μια καλή ενυδάτωση τον χειμώνα είναι ένας λόγος για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα το καλοκαίρι.



Το κρύο και η υγρασία επηρεάζουν αρνητικά την επιδερμίδα μας αφυδατώνοντας την.
Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την επιδερμίδα σας. Το Welovewomen σας προτείνει να ξεκινήστε με ένα καθαρισμό του σώματός σας με ένα προϊόν με ενυδατικά συστατικά και έλαια. Αποφύγετε το καυτό νερό στο μπάνιο, γιατί αφυδατώνει το δέρμα. Απαραίτητο μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον να κάνετε απολέπιση για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να ενυδατώνετε η επιδερμίδα σας. Μέτα από το μπάνιο σας ή από μια προπόνηση στο γυμναστήριο το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε μια ενυδατική κρεμά, διότι το δέρμα σας θα την απορροφήσει αμέσως και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό τόσο στο δέρμα όσο και στην μυρωδιά του σώματος σας, που πλέον θα έχει το άρωμα της κρεμάς σώματος που έχετε επιλέξει. Η καλύτερη επιλογή είναι μια κρεμά που περιεχέι βούτυρο ή βαζελίνη.

Όπως φροντίζουμε τα μαλλιά μας, το πρόσωπο μας και το σώμα μας, έτσι θα πρέπει να φροντίζουμε και τα άκρα μας. Τα ποδιά μας μπορεί να είναι εκτεθειμένα το καλοκαίρι περισσότερο άλλα και τον χειμώνα χρειάζονται μια ενυδάτωση μετά το μπάνιο για να μην υπάρχουν σκασίματα το καλοκαίρι. Αντίστοιχα τα χεριά μας τα οποία είναι πολύ εκτεθειμένα όλο το χρόνο, η χρήση μιας κρεμάς χεριών τρεις φόρες την εβδομάδα θα ήταν η ιδανική φροντίδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.