Fashion

21 Ιαν 2016

Πως να χάσετε κιλά σε μια ημέρα


Μακάρι να μπορούσαμε να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να έχουμε χάσει τα περιττά κιλά μας. Αν θέλετε και προσπαθήσετε μπορείτε να κατακτήσετε τους στόχους σας. Για αυτό το team του Welovewomen είναι εδώ για να σας βοηθήσει.








Δεν είναι δύσκολο να χάσετε κιλά όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο. Το θέμα είναι να βρείτε το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που σας ταιριάζει. Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε tips για να χάσετε κιλά μέσα σε μια μέρα.

Ιδανικά ξεκινήστε με μια έντονη δραστηριότητα ώστε να χάσετε βάρος πολύ πιο εύκολα. Μπορείτε να τρέξετε στον διάδρομο ή να κάνετε Zumba για να κάψετε πολλές θερμίδες διότι είναι ένα είδος γυμναστικής και χορού μαζί, ή εναλλακτικά οτιδήποτε έχει να κάνει με έντονη αερόβια άσκηση. Η σωματική άσκηση με μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Αν μπορείτε να καταναλώνετε 800-1200 θερμίδες ημερησίως τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσετε κιλά άμεσα ακόμα και μέσα σε μια μέρα. Σας προτείνουμε να καταναλώνετε φρούτα, λαχανικά και το κυρίως γεύμα σας να είναι πρωτεΐνη πχ κοτόπουλο. Αποφύγετε να τρώτε ό,τι έχει να κάνει με τα τηγανητά και τις σάλτσες. Επίσης το κυριότερο είναι να πίνετε νερό τουλάχιστον 2lt την ήμερα.



Τελευταίο άλλα πολύ βασικό να είστε ήρεμοι και χαλαροί και χωρίς άγχος γιατί αυτό σας δημιουργεί μόνο προβλήματα (απελευθερώνει τη κορτιζόλη, μια ορμόνη η οποία συμβάλει στην αποθήκευση λίπους στο σώμα σας). Σας προτείνουμε μετά από μια κουραστική ημέρα να κάνετε σάουνα στο γυμναστήριο, ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή να χαλαρώσετε ανάβοντας κεριά με αιθερία ελαία. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.