Fashion

8 Ιαν 2016

Λάθη που κάνετε στο Μανικιούρ


Οι περισσότερες γυναίκες πλέον περιποιούνται τα νυχιά τους. Η καθαριότητα και η κομψότητα μιας γυναικάς φαίνεται από τα νυχιά της. Το μανικιούρ είναι απαραίτητο άλλα υπάρχουν ορισμένα λάθη που κάνετε είτε εσείς είτε οι επαγγελματίες. Δείτε παρακάτω :





Πετσάκια : Οι περισσότερες γνωρίζουμε ότι πρέπει να αφαιρούμε τα πετσάκια, είναι λάθος διότι τα πετσάκια λειτουργούν σαν ένα προστατευτικό απέναντι στα όποια βακτηρίδια. Για αυτό μην τα αφαιρείται, απλά μαλακώστε τα και σπρώξτε τα με μαλακές κινήσεις προς τα πίσω.

Μούλιασμα : Το μούλιασμα βοηθάει να μαλακώσουν τα πετσάκια άλλα όταν αυτό γίνεται σε υπερβολικό βαθμό το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε τα νυχιά σας εύθραυστα και το δέρμα ξηρό.

Να μην τηρούνται οι συνθήκες υγιεινής από εσάς ή από τα nail studio : Αν ποτέ παρατηρήσετε κάτι που δεν δείχνει τόσο καθαρό ή σας φανεί κάτι περίεργο έχετε όλο το δικαίωμα να ζητήσετε να αλλάξουν το εργαλείο.

Περνάτε πολλές στρώσεις από το βερνίκι σας : Aν χρησιμοποιείτε μεγάλη δόση από το βερνίκι σας, οι στρώσεις θα γίνουν χοντρές και τα νύχια σας θα χαλάνε πιο εύκολα.

Δεν χρησιμοποιείτε βάση : Η βάση βοηθάει το manicure σας να δείχνει πιο λαμπερό και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Κουνάτε το βερνίκι νυχιών σας : Πιστεύετε πως έτσι θα ανακατευτεί καλά, αλλά είναι μια λάθος διαδικασία που παγιδεύει τον αέρα στο εσωτερικό του μπουκαλιού και έτσι δημιουργούνται φυσαλίδες.

Μην Βάφετε τα νύχια σας σε ένα ζεστό ή με υγρασία περιβάλλον : Επηρεάζει τον χρόνο που θα στεγνώσουν αλλά και το αποτέλεσμα. Βάψετε τα νύχια σας σε έναν χώρο χωρίς υγρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.