Fashion

9 Φεβ 2016

Τα μυστικά ομορφιάς της Beyonce!



Είναι ομολογουμένως η πιο πετυχημένη star αυτή την στιγμή και έχει καταφέρει να παραμείνει διαχρονικά η πιο όμορφη. Την είδαμε πρόσφατα στο superbowl όπου μας έκοψε την ανάσα με το Dsquared "σακακοκορμάκι" της και τα ατελείωτα της πόδια. Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της όμως και πως κρατάει την επιδερμίδα της τόσο λαμπερή? Τι γυμναστική κάνει και πως καταφέρνει να έχει αξιοζήλευτους γλουτούς στα 34 της χρόνια? Η ίδια λέει πως οι γυναίκες πρέπει να περιποιούνται από την κορυφή ως τα νύχια και να μην παραβλέπουν κανένα σημείο του σώματος.








Επιδερμίδα
1. Βάζει βαζελίνη ή ρετσινόλαδο στα βλέφαρά της πριν κοιμηθεί, για να έχει πάντα πυκνές βλεφαρίδες από την φύση της.
2. Χρησιμοποιεί κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπο, αφού οι κρέμες ματιών περιέχουν μικροσφαιρίδια που εισχωρούν στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας.
3. Φροντίζει να ενυδατώνει όλο το σώμα της με κρέμα προσώπου. Μάλιστα η ίδια έχει πει ότι χρησιμοποιεί κρέμα προσώπου στο ντεκολτέ, στα πόδια και στην πλάτη της.
4. Χρησιμοποιεί baby oil πάντα σε νωπό δέρμα μετά το μπάνιο.
5. Όταν φαίνεται κουρασμένη και πρέπει να κάνει δημόσια εμφάνιση, χρησιμοποιεί χρυσή σκιά στην εσωτερική κόγχη των ματιών της για να έχει πιο φωτεινό βλέμμα.
6. Χρησιμοποιεί baby shampoo για τα μαλλιά της με βιταμίνη e.


Γυμναστική
1. Ο λόγος που έχει τόσο ζηλευτά οπίσθια είναι γιατί ακολουθεί συγκεκριμένο workout με ελεύθερα βάρη και πολλά squats. Κάθε πρωί για 45' κάνει βάρη και μισή ώρα τρέξιμο .
2. Κάνει τέσσερις φορές την εβδομάδα μαθήματα χορού.
3. Φυσικά δεν λείπει η yoga από την καθημερινότητα της αφού την ξεαγχώνει και την κρατάει fit.





Διατροφή
1. Αποφεύγει το κόκκινο κρέας.
2. Η διατροφή της βασίζεται περισσότερο σε φρούτα, λαχανικά και πολλά ψάρια.




ΔΕΊΤΕ ΤΟ VIDEO :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.