Fashion

12 Νοε 2015

Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών


Στην εντυπωσιακή περιπέτεια φαντασίας «Ο Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών», ο Βιν Ντίζελ είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα στην πιο επική μάχη που έχει δώσει ποτέ! 



Η έμπνευση για τον χαρακτήρα και την ιστορία προήλθε από την μεγάλη του αγάπη για το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι φαντασίας «Dungeons and Dragons», το οποίο παίζει τα τελευταία 20 χρόνια. «Η ιδέα μιας μεγάλης περιπέτειας φαντασίας πάντα μου άρεσε», λέει ο Αμερικανός ηθοποιός . «Συνάντησα τον σεναριογράφο Κόρι Γκούντμαν πριν πέντε χρόνια και απλώς συζητήσαμε ενθουσιωδώς για το “Dungeons and Dragons”. Κάποιους μήνες μετά, μου έστειλε το καταπληκτικό αυτό σενάριο για έναν κυνηγό μαγισσών».




Από την άλλη, ο σκηνοθέτης Μπρεκ Άισνερ αγάπησε πάνω από όλα τον κεντρικό χαρακτήρα. «Όταν ήμουν παιδί, ήμουν φανατικός του “Highlander” και το σενάριο του Κόρι μού θύμισε πολύ την ταινία, αφού είναι ένας θρυλικός πολεμιστής του 13ου αιώνα αλλά τον βλέπουμε και σαν σύγχρονο μαχητή στη Νέα Υόρκη. Οι δύο διαφορετικές χρονικές περίοδοι ήταν μια πολύ ελκυστική πρόκληση για μένα».

Καθώς το πρότζεκτ προχωρούσε, οι βασικοί συντελεστές -και ο Ντίζελ, ο οποίος ανέλαβε και χρέη παραγωγού- έχτισαν σιγά-σιγά έναν λεπτομερή κόσμο για τον Κόλντερ και τους υπόλοιπους χαρακτήρες. «Το πρώτο πράγμα που λάτρεψα σε αυτήν την ταινία», λέει ο σεναριογράφος Κόρι Γκούντμαν «ήταν η ευκαιρία να φτιάξουμε το σύμπαν για τους χαρακτήρες. Περάσαμε πολύ χρόνο πάνω στη μυθολογία – δεν βασίζεται σε κάποιο βιβλίο ή graphic novel, οπότε είχαμε αρκετή δουλειά. Είναι αρκετά απαιτητικό το να δημιουργείς έναν κόσμο από το μηδέν».

Σκηνοθεσία : Μπρεκ Άισνερ
Σενάριο : Κόρι Γκούντμαν, Ματ Σαζάμα, Μπερκ Σάρπλες
Παραγωγή : Μαρκ Κάντον, Μπέρνι Γκόλντμαν
Ηθοποιοί : Βιν Ντίζελ, Ρόουζ Λέζλι, Ελάιτζα Γουντ, Μάικλ Κέιν, Όλαφουρ Ντάρι Όλαφσον, Τζούλι Ένγκελμπρεχτ, Ντιν Ζίμερμαν
Φωτογραφία : Ντιν Σίμλερ
Μουσική Στιβ Τζαμπλόνσκι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.