Fashion

12 Νοε 2015

JAMES BOND

Ο θρυλικός πράκτορας επιστρέφει για 24η  φορά στην μεγάλη οθόνη με την πολυαναμενόμενη ταινία SPECTRE. Η ταινία κάνει αύριο πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες από την FEELGOOD





Τον James Bond υποδύεται για τέταρτη φορά ο γοητευτικός Daniel Graig. Μετά τις προηγούμενες επιτυχίες «Casino Royale» (2006), «Quantum of Solace» (2008) και «Skyfall» (2012) ο 007 μπαίνει σε νέες περιπέτειες. H υπόθεση έχει να κάνει με ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν, που στέλνει τον Τζέιμς Μποντ σε μια μοναχική αποστολή στην Πόλη του Μεξικού και τελικά στη Ρώμη, όπου συναντά την όμορφη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία (Μόνικα Μπελούτσι) και ανακαλύπτει μία εγκληματική οργάνωση που στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία γνωστή ως Spectre . Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο, ο Max Denbigh (Andrew Scott), ο νέος αρχηγός του Κέντρου της Εθνικής Ασφάλειας, θέτει υπό αμφισβήτηση τις τακτικές του Bond αλλά και τη MI6 με επικεφαλής τον νέο M (Ralph Fiennes). Ο Bond στρατολογεί κρυφά τη Moneypenny (Naomie Harris) και τον Q (Ben Whishaw) για να τον βοηθήσουν να βρει τη Madeleine Swann (Léa Seydoux), την κόρη του παλιού του αντιπάλου του Mr White (Jesper Christensen), που μπορεί να εξιχνιάσει το δίκτυο της Spectre.
Η ταινία φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Σαμ Μέντες «Ήθελα να εξερευνήσω όλες τις πτυχές των χαρακτήρων που άφησα πίσω μου στο ‘’Skyfall’’ δήλωσε ο σκηνοθέτης.


Πέρα από τα εντυπωσιακά εφέ, το «Spectre» έχει αρκετά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίσει, αφού σ’ αυτό συμμετέχει το μεγαλύτερο σε ηλικία «Bond girl», η 51χρονη πλέον Μόνικα Μπελούτσι. Αξιοσημείωτο είναι πως η Βρετανική εταιρεία αυτοκινήτων Aston Martin κατασκεύασε ένα ειδικό μοντέλο την εντυπωσιακή DB10 μόνο για τις ανάγκες του γοητευτικού πράκτορα. Το αυτοκίνητο εκτός των άλλων gadgets που έχουν τα bond cars είναι κατασκευασμένο από ειδικό σκελετό (έχει καταστρέψει ουκ ολίγα) αλλά και εντυπωσιακή επιτάχυνση. Η ταινία υπόσχεται πολλές ανατροπές που θα σας καθηλώσουν για σχεδόν δυόμιση ώρες αφού το SPECTRE είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία James Bond. Υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν και καλή διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.