Fashion

6 Νοε 2015

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ !!

Αυτό το post θα ήθελα να το γράψω πριν πολύ καιρό και ιδανικά θα ήθελα να το διαβάσουν άντρες. Δεν σας κρύβω πως δεν ήταν λίγες οι φορές που ήθελα να "πέσω" στην αγκαλιά κάποιου αλλά
συνεχώς έκανε κινήσεις που με ξενέρωναν και έτσι παρέμενα στον κόσμο των single. Και από την μία να μου λένε φίλοι "ποτέ θα βρεις και συ κάποιον" και από την άλλη εγώ να προσπαθώ η άμοιρη να μην είμαι τόσο αυστηρή με τους άντρες και με τα do's and dont's αλλά μάταια. Και όχι δεν ήταν ότι έψαχνα τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, απλά δεν ήθελα να κάνω εκπτώσεις . 
Άντρες θα σας πω 10+1 κανόνες συμπεριφοράς βήμα προς βήμα για να έχετε ακόμη και την πιο δύσκολη , την πιο ρομαντική ή την πιο απελευθερωμένη, χαλάκι στα πόδια σας.


1. Να δείχνεις ρομαντικός και ας μην είσαι. Η γυναίκα θέλει και τα λουλούδια της, και το κυνήγι της, θέλει να την διεκδικήσεις, να της πεις ορθά κοφτά ότι την γουστάρεις. Πρέπει να νιώσει ότι είναι η πρώτη φόρα που ερωτεύεσαι και ας μην είναι η πρώτη ούτε η τελευταία (και ας το ξέρει μέσα της).

2. Μην αναφέρεις σχεδόν καθόλου την πρώην σου και την μητέρα σου. Θα σε απορρίψει αμέσως είτε γιατί θα σε περάσει μαμάκια είτε ότι ακόμα δεν ξεπέρασες την πρώην σου.

3. Αφού την καταφέρεις να βγείτε ραντεβού μην την αφήνεις να πληρώνει τον πρώτο μήνα. Μην βιαστείς να πεις ότι ψάχνει χορηγό, η ελληνίδα φίλε μου θέλει να νιώσει ασφάλεια και προστασία. Και πίστεψε με την ασφάλεια δεν την κάνουν τα μπράτσα ούτε το χοντρό πορτοφόλι, αλλά η υπευθυνότητα που θέλουμε να δούμε. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνετε κάθε Σάββατο στον Ρέμο πρώτο τραπέζι , ούτε κάθε Κυριακή σε ακριβό ρεστοράν. Να την πας και σε πιο φτηνά λαϊκά ψαγμένα μέρη, και ας είναι και μια στο τόσο αλλά πλήρωσε εσύ εάν θες και κάνα ζεστό  φαγάκι από αυτήν ή κάνα σιδερωμένο πουκάμισο. Γιατί η ελληνίδα φίλε μου μεγάλωσε με πρότυπο την μάνα της στην κουζίνα και τον πατέρα της να κάνει τα χατίρια της μητέρας της.

4. Μην την αφήνεις να παίρνει ταξί όταν βγαίνετε, ειδικά εάν είναι να γυρίσει το βράδυ μες στη νύχτα! Σε περίπτωση που οδηγάει πάρτε την τηλέφωνο να βεβαιωθείτε ότι έφτασε.

5. Να της στέλνετε μηνύματα με συχνότητα τέτοια ώστε να νιώθει κολακευμένη αλλά να μην σας περάσει για αργόσχολο. Και τώρα που είπα αργόσχολος, ακόμη και άνεργος να είστε, προσπαθήστε να της περάσετε ότι έχετε ενδιαφέροντα και ότι προσφέρετε σε αυτόν τον κόσμο (προς θεού δεν θεωρούνται ενδιαφέροντα το προποτζίδικο, η καφετέρια και το pro)

6. Στην αρχή είναι πολύ σημαντικό να μας δείχνετε υπερβολικό ενδιαφέρον και αυτό θα μετρήσει πολύ για τον κανόνα 10. Δεν χρειάζονται ακριβά δώρα, εάν παράδειγμα σας ζητούσαμε επίμονα γλυκό την Κυριακή που αράζαμε μαζί στο σπίτι και εσείς δεν κάνατε κάτι, την Δευτέρα το πρωί στείλε μας ένα γλυκό με courier εκεί που δεν το περιμένουμε.

7. Στο SEX ψιθύρισέ της πόσο την θέλεις ακριβώς μόλις τελειώσει. Θα της πάρεις την ψύχη!

8.Να κρατάς καθαρό τον χώρο σου και σε σωστή θερμοκρασία. Γενικά πρέπει να είναι ευχάριστος ο χώρος σου για να δεθεί με το περιβάλλον που ζεις και να θέλει να είναι συνέχεια εκεί (το ίδιο ισχύει και για την κοπέλα βέβαια αλλά αυτό θα το δούμε σε άλλο post)

9.Να καθιερώσεις μια συγκεκριμένη μέρα που κάθε βδομάδα θα το κάνετε σαν χόμπι. Πχ: Κάθε Πέμπτη βραδύ σινεμά ή κάθε Κυριακή μεσημέρι για φαγητό έξω ή κάθε βραδύ βόλτα τον σκύλο και περπάτημα

10. Αφού έχει περάσει κάνα 2 μηνο ή τρίμηνο και έχουν μπει όλα σε μια σειρά τώρα ήρθε η ώρα για να την στρώσεις. Τώρα θα της δείχνεις το σωστό και το λάθος, τώρα θα την γράφεις και λίγο γιατί ξεκίνησε το CL , τώρα θα την διορθώνεις στα λάθη της και αυτή πρόθυμη θα προσπαθεί να γίνεται καλύτερη για να μην σε χάσει.

11. Keep the balance baby!
Μην το παρακάνεις και από μια χαρά ωραίος γκόμενος μας βγεις σατράπης, γιατί θα πάρουμε τα louboutin μας και θα τρέξουμε!

1 σχόλιο:

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.