Fashion

4 Νοε 2015

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ










1. Λεμονί με αλάτι
Το λεμονί έχει λευκαντικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Το αλάτι έχει την ιδιότητα να ξηραίνει
τα σπυράκια και παράλληλα έχει μικρούς κόκκους για να το χρησιμοποιήσεις σαν scrab. Δυο κουταλιές της σούπας και μισό λεμονί είναι αρκετά για να τα ανακατέψεις σε ένα μπολάκι και να τα βάλεις στο ψυγείο . τα από μια ώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σκραμπ και να το αφήσεις κάνα τέταρτο πάνω στο δέρμα σου. Ξεπλένεις με νεράκι και αμέσως  θα δεις το δέρμα σου να λάμπει. Κάνε το για δυο ή τρεις φόρες την εβδομάδα εάν θες να δεις γρήγορα αποτελέσματα.
2.Μελι με ζάχαρη
Το μελί έχει και αυτό αντισηπτικές ιδιότητες. Η ζάχαρη λειτούργει επίσης σαν λευκαντικό, μιάμιση κουταλιά της σούπας μελί και μιάμιση κουταλιά ζάχαρη τα ανακατεύουμε και απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπο μας για ένα τέταρτο. Ξεπλένουμε με κρύο νερό και αμέσως το δέρμα σου θα είναι πιο απαλό και λαμπερό.
3.Βορικο οξύ με χλιαρό νερό.
Διαλύεις την σκόνη σε ζεστό νεράκι και μόλις κρυώσει κάνεις κομπρέσες με βαμβάκι. Το μείγμα αυτό έχει την ιδιότητα να   καταπραΰνει την ακμή όταν είναι σε έξαρση.
4.Τσαι χαμομήλι 
Το χαμομήλι καταπραΰνει τους ερεθισμούς και λευκαίνει την επιδερμίδα. Κάντε το σε κομπρέσες ακόμη και σε πρησμένα μάτια.
5. ΑΛΟΗ 
Το φυτό αυτό είναι μαγικό! Εξαφανίζει κάθε ατέλεια και χαρίζει στο δέρμα λάμψη και ξεκούραστη όψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.