Fashion

4 Νοε 2015

TOM HARDY

 MAN CRUSH MONDAY
ή μάλλον everyday

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Από την ταινία “The Dark Knight Rises(Bane)” μέχρι το πρόσφατο blockbuster “Mad max”,  ο Tom hardy μας χαρίζει
αξέχαστες και πάντα εκκεντρικές ερμηνείες. Είτε θα αλλοιώνει την φωνή του (βλ. Bane) είτε θα προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα μελλοντικό μετακαταστροφικό κόσμο ο ταλαντούχος ηθοποιός καταφέρνει να αποσπά θετικές κριτικές για το ταλέντο του άλλα και όχι μόνο...(βλ.Φωτογραφίες). Συγκαταλέγεται στους πολλά υποσχόμενους νέους ηθοποιούς της εποχής μαζί με την Jennifer Lawrence (Hunger games), Jared Leto (Dallas Buyers Club) και πολλούς άλλους. Πρωτογνωρίσαμε τον Βρετανό ηθοποιό από τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία Inception(2010) με τον Leonardo DiCaprio και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό δύο χρόνια μετά με τον ιδιαίτερο ρόλο του στην ταινία Batman: “The Dark Knight Rises”. O Tom Hardy μας εντυπωσιάζει με τους πολύ διαφορετικούς ρόλους που ερμηνεύει σε κάθε ταινία και το ιδιαίτερο ταλέντο του να μεταμορφώνεται.

     Για αυτό τον λόγο αναμένουμε υπομονετικά την καινούργια ταινία που θα συμμετέχει ο ηθοποιός και θα έχει όχι έναν άλλα ΔΥΟ ρόλους! Ναι καλά ακούσατε, θα μπορέσετε να απολαύσετε τον Τοm Hardy σε δυο ρόλους στην αναμενόμενη ταινία Legend όπου υποδύεται δυο δίδυμα αδέρφια διάσημους μαφιόζους της Βρετανίας. Συγκεκριμένα, η ταινία αναφέρεται στην αληθινή ιστορία δυο ομοζυγωτικών δίδυμων αδερφών, τον Reggie και Ronnie Kray οι οποίοι ήταν οι πιο διαβόητοι κακοποιοί της Βρετανική ιστορίας και έχτισαν μια εγκληματική αυτοκρατορία στο Ανατολικό Λονδίνο κατά την δεκαετία του 60.  Με λίγα λόγια, αξίζει να την δείτε όχι μόνο για το οφθαμόλουτρο του Τοm Hardy αλλά και για την ενδιαφέρουσα ιστορία.  
Φυσικά δεν μας περνάει απαρατήρητη η άγρια βρετανική ομορφιά του ηθοποιού. Είναι κάτι που μόνο οι εικόνες μπορούν να περιγράψουν. Απολαύστε το!

ΤΡEΙΛΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.