Fashion

14 Ιαν 2016

''Home Spa Day''




Είναι η τέλεια στιγμή για ένα home spa  το οποίο θα δώσει το έναυσμα για την ανανέωση ενός νέου έτους. Πώς να το κάνουμε σωστά; Ψάχνετε για την ενυδάτωση της επιδερμίδα σας;Τη θεραπεία για την ακμή, είτε ακόμα και για θεραπεία αντιγήρανσης;Παρακάτω σας προτείνουμε μεθόδους θεραπείας για περιποίηση ομορφιάς, χωρίς ιδιαίτερο κόστος.






Περιποίηση ομορφιάς στο Σπίτι



Ενεργοποίηση της επιδερμίδας 

Ανάψτε ένα κερί εσπεριδοειδών για να χαλαρώσετε και ξεκινήστε με μια μάσκα ενυδάτωσης. Συνεχίστε με ένα καθαριστικό απολέπισης για μια ομαλή και φωτεινή επιδερμίδα. Ολοκληρώστε με έναν αναζωογονητικό ορό για μια υγιή όψη.


Θεραπεία για Ακμή
Η καταπολέμηση της ακμής δεν είναι σίγουρα ότι πιο ευχάριστο θα μπορούσε να σας συμβεί, αλλά μια σειρά από θεραπείες καθαρισμού είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει. Καταρχήν, ένας προβιοτικός καθαρισμός θα θρέψει το δέρμα και θα τον προετοιμάσει για αποτοξίνωση.Εφαρμόστε μια μάσκα άνθρακα για έναν ισχυρό και βαθύ καθαρισμό για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Στην συνεχεία με μια αποτοξινωτική θεραπεία θα ελαττωθούν τα στίγματα και τα σημάδια ακμής. Τέλος, σκουπίστε με φαρμακευτικό επίθεμα την ακμή κατά μήκος του δέρματος διότι βοηθάει σαν αντί-φλεγμονώδες και μειώνει την εμφάνιση των κηλίδων ή ουλών.


Θεραπεία για Αντί-γήρανση
Μια σειρά από μάσκες και γαλακτώματα είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την ωρίμανση του δέρματος. Ξεκινήστε με μια μάσκα ματιών για να σας ενυδατώσει και να σας ανανεώσει. Στη συνέχεια, εφαρμόστε έναν πλούσιο ορό σε αντιοξειδωτικά, με σύμπλεγμα βιταμινών C, για την υποστήριξη της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και την μείωση των λεπτών γραμμών.
Υπενθυμίζοντας ότι ο λαιμός είναι η επέκταση του προσώπου σας, εφαρμόστε στο πηγούνι και στο λαιμό σας ένα τζελ για να σας ενυδατώσει. Τέλος, μια συσφυκτική κρέμα σώματος θα καθαρίσει και θα σας ενυδατώσει σε βάθος.

Καλή επιτυχία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.