Fashion

11 Ιαν 2016

Τα must εσώρουχα!!!

Οι fashion editors του Welovewomen σας προτείνουν τα must εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναικά.
Αν αναρωτιέστε τι εσώρουχα να αγοράσετε, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Δείτε παρακάτω τα βασικά εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναικά στη ντουλάπα της.


Ολόσωμα

Τα ολόσωμα λεγόμενα και ως bodies αποτελούν μια κατηγορία εσωρούχων που διακρίνονται τόσο για την άνεση τους όσο και για το sexy προφίλ τους. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα στην ντουλαπα σας. Φοριούνται με διάφορους τρόπους όπως μέσα από διάφανα κομμάτια και προκαλούν πανικό.

Κόκκινα

Τα κόκκινα εσώρουχα είναι must για την κρεβατοκάμαρα κάθε γυναίκας. Ξεσηκώνουν κάθε άνδρα και μπορείτε να φορέσετε οποίο στυλ σας αρέσει π.χ σλιπ, μπραζιλ. Είναι το πιο sexy χρώμα και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.


sporty + άνετα
Εσώρουχα βαμβακερά που ήταν στην μόδα των 90s και τα οποία φοράμε με τα casual look. Ιδανική επιλογή για το γυμναστήριο και για τις στιγμές που χαλαρώνετε σπίτι σας. Είναι άνετα και βολικά για κάθε περίπτωση μην τα υποτιμάτε.


Παστέλ
Τα παστέλ εσώρουχα έχουν αντικαταστήσει πλέον τα nude. Είναι χαριτωμένα, εκλεπτυσμένα και ταιριάζουν καλύτερα στα ανοιχτόχρωμα δέρματα.
Μαύρη Δαντέλα

Τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα είναι στην κορυφή των sexy εσωρούχων. Δείχνουν το ίδιο ακαταμάχητα σε όλα τα γυναικεία σώματα και δεν γίνεται να υπάρξει συλλογή εσωρούχων χωρίς αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.