Fashion

10 Φεβ 2016

Φυσική ομορφιά


Το 2016 μας θέλει όσο το δυνατόν πιο φυσικές - γήινες. Μια μόδα που συνεχίζεται και φέτος και την υιοθετούν οι περισσότερες γυναίκες σήμερα. Η φυσική ομορφιά δείχνει την προσωπικοτητα μιας γυναίκας, από τον τρόπο που βαφόμαστε μπορούμε να τονίσουμε το δυνατό μας σημείο και να κρύψουμε τις ατέλειες αν φυσικά υπάρχουν. Το μυστικό είναι να μπορέσουμε να αναδείξουμε σωστά το δυνατό μας σημείο και όχι το αντίθετο.

Τα λάθη που συνήθως κάνουμε είναι να βαφόμαστε βιαστικά και υπερβολικά, με αρκετό κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες και μπόλικη τερακότα.

Προσπαθήστε να βάφεστε πιο φυσικά ή και καθόλου. Περιποιηθείτε το πρόσωπο σας με ένα κάλο καθαριστικό προϊόν και μια ενυδατική κρέμα. Αν δεν έχετε συνηθίσει άβαφες τον εαυτό σας βάλτε λίγη πούδρα, λίγη μάσκαρα και λίγο ροζ ρουζ στα μήλα σας και τα αποτελέσματα θα είναι υπέροχα. Για να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου, πιες πολύ νερό, απέφυγε το make up σε καθημερινή βάση και μην ξεχνάτε το ντεμακιγιάζ ότι είναι απαραίτητο.
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες :

Διάσημα μοντέλα χωρίς μακιγιάζ 


Οι πιο νέες κοπέλες δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να βάφονται.

Η Frida Kahlo ήταν μία γυναίκα που στο χώρο της μόδας αποτελεί beauty icon, καθώς τα χαρακτηριστικά της ήταν έντονα. Ξεχώρισε για την φυσικότητά της.



Αφήστε την ηλικία σας να φανεί. Μην προσπαθείτε να κρύψετε αυτό που είστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.