Fashion

17 Φεβ 2016

Θέλεις να χωρίσεις, άλλα δεν θέλεις να του το πεις για να μην τον πληγώσεις???



Οι περισσότερες γυναίκες εκτιμούν τους άντρες που έχουν διπλά τους και αυτός είναι το δύσκολο στην υπόθεση μας. Κορίτσια κουλ!! Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω. Έχετε την τελεία σχέση, άλλα εσάς δεν σας ικανοποιεί αυτό γιατί σας αρέσει ο καινούργιο τύπος που μπήκε στην παρέα?? ή γιατί τον βαρεθήκατε και τελικά καταλάβατε ότι δεν ταιριάζετε?? Σας έχω την λύση 






Εύκολοι τρόποι για να σε χωρίσει 

1) Κάντε ότι τον ενοχλεί για να μαλώνετε καθημερινά. Ιδανικό είναι να του σπας τα νευρά δηλαδή θα βγω για ψώνια έλα μαζί μου, μην με φιλάς μην με πιάνεις όταν είμαστε έξω δεν μου αρέσει να με βλέπει ο κόσμος κπλ.

2) Πήγαινε τον εκεί που έχει πάει με πρώην σου. Και άμα θες μπορείς να του αναφέρεις αναλυτικά τι έκανες με τους πρώην σου και πόσο τελεία ήταν .

3) Όταν έχει αγώνα κανε τα πάντα για να μην δει το Mats.

4) Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να εξετάσεις κάπου εδώ το θέμα της εμπιστοσύνης. Έλα να χακάρουμε ή να ψάξουμε ο ένας το κινητό του άλλου. Εννοείτε ότι εσύ τα έχεις σβήσει όλα. Αν δεν βρεις τιποτα (σπάνιο για έναν άντρα) τότε ισχυρισου ότι έχει σβήσει τα πάντα από το κινητό του και δεν τον πιστεύεις γιατί είναι ύποπτος.

5) Άνοιξε συζητήσεις για το γνωστό θέμα ότι όλοι οι άντρες πιστεύουν ότι δεν είναι μονογαμικοί ενώ οι γυναίκες είναι.

6) Για κάποιον περίεργο λόγο όμως, επειδή η σχέση αυτή θα είναι άρρωστη εξ ορισμού και σου έρχονται εικόνες από το πρόσφατο παρελθόν ή Θυμάσαι και τα παλιά προβλήματα, τότε πρόσθεσε και το 'ξενέρωνα' μετά από τόσο καιρό.

7) Τώρα ξεκινήστε να αδιαφορείτε. Ναι να μην σας νοιάζει τι κάνει, που πήγε, με ποιους ήταν, αν έφαγε, αν σας σκέφτεται.

8) Εδω φτάσαμε στο τέλος. Αν δεν σας έχει χωρίσει ήδη μετά από ΌΛΑ αυτά που του κάνατε σας συμβουλεύω να το ξανασκεφτείτε. Ένας άντρας αν αντέξει όλα αυτά θεωρώ ότι σας αγαπάει πραγματικά σας το λέω γιατί ειναι δύσκολο να τον κάποιον που αξίζει πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.