Fashion

24 Φεβ 2016

Πως να πιάσεις παιδί εάν δυσκολεύεσαι



Θέλεις να "πιάσεις" παιδί με τον σύντροφό σου, αλλά δυσκολεύεστε στο να γίνει η σύλληψη? Πολλά ζευγάρια απολαμβάνουν τον έρωτά τους, αλλά μόλις μπεις στο παιχνίδι η λέξη "πρέπει" το βλέπουν σαν αγκαρία και οι δύο. Ξαφνικά αρχίζει να μην σε πλησιάζει με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι δεν θέλει ούτε εσένα ούτε να κάνει παιδί μαζί σου. Παρ'όλα αυτά ο ίδιος κάτι τέτοιο το αρνείται πεισματικά λέγοντάς σου πως είναι κουρασμένος και τσαντισμένος από την δουλειά. Από την άλλη κ εσύ δεν έχεις λίμπιντο, ενώ θες να κάνεις παιδί.

Είναι λογικό με τα χρόνια να σου πιάνει ο άλλος το μπούτι κ να νιώθει ότι πιάνει το δικό του, λόγω οικειότητας. Επίσης λογικό είναι να μην θέλει να κάνει σεξ μαζί σου όταν του το επιβάλεις. Το πιθανότερο είναι να μην του σηκωθεί καν.





Πρέπει να κάνεις πράγματα που ανεβάζουν την λίμπιντο και στους δύο. Ξεκίνα με τον εαυτό σου πρώτα, γιατί το παιχνίδι από σένα ξεκινάει καλή μου.
1)Αφιέρωσε περισσότερη ώρα στο ξύρισμα. Αν θες ασ'τον να γίνει και θεατής αυτής της 
διαδικασίας. Ακόμα καλύτερα βάλτον να σε ξυρίσει αυτός!
2) Βάλε αργά την κρέμα σώματος ή το λαδάκι σου μπροστά του. Ιδανικά προμηθεύσου με κεριά , κρέμες και αρωματικά στικ με αιθέριο έλαιο ylang ylang. Το ylang ylang ξυπνάει τις ερωτικές διαθέσεις και αυτό είναι αποδεδειγμένο. Αν δεν βρίσκεις ylang ylang προτίμησε καρύδα ή σανδαλόξυλο που έχει πιο ανατολίτικες νότες.
3)Αφού λοιπόν το σπίτι κ εσύ μυρίζετε καθαριότητα και αισθησιασμό, βάλε πάνω σου κάτι ελαφρύ, σε σατέν, μεταξωτό, κάτι που να γλιστράει πάντως.
4)Δεν είναι ανάγκη να βαφτείς, αλλά αν θες να το κάνεις βάψου ελαφρά.
5)Μαγείρεψε του το αγαπημένο του φαγητό (μην πλακωθείτε στις τηγανίτες πατάτες ή στα πιτόγυρα και δεν μπορείτε να κουνηθείτε μετά!)
6) Παίξε το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού. Ασε σε κάθε σημείο του σπιτιού κάτι kinky δικό σου ή κάτι που παραπέμπει σε ερωτικό αξεσουάρ μέχρι να φτάσει σε εσένα . (Εννοείται ότι πρέπει να τον βοηθήσεις με βελάκια κ λεξούλες τύπου κρύο και ζεστό).
7) Χαμήλωσε τον φωτισμό και άναψε τα κεριά (μην σβήσεις όλα τα φώτα και πέσει ο Χριστιανός από καμιά σκάλα και τρέχετε στα νοσοκομεία με τις βλακείες σου).
8) Μην του πεις την μαγική φράση "είμαι στις γόνιμες μέρες" .
9) Χαλαρώστε στο κρεβάτι για ώρες μετά το σεξ χωρίς να πλυθείς.
10) Να του εξάπτεις την φαντασία και να επιδιώκεις να το κάνετε τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.