Fashion

2 Δεκ 2015

ΤΡΕΞΕ ΣΩΣΤΑ ΧΑΣΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΟΥ!!


Στα περισσότερα γυμναστήρια θα αντικρίσεις γυναίκες να τρέχουν ακατάπαυστα καταπίνοντας χιλιόμετρα σαν μαραθωνοδρόμοι, στην προσπάθειά τους να χάσουν κιλά. Στις περισσότερες περιπτώσεις
μετά από έναν χρόνο, αν τις ξαναδείς θα καταλάβεις ότι δεν έχουν αποτέλεσμα. Το γιατί μας το εξηγεί ο Wayne Westcott διευθυντής fitness στο Quincy College στην Μασαχουσέτη. Το τρέξιμο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάψεις λίπος αρκεί να το κάνεις σωστά. Όταν τρέχεις ακατάπαυστα και σε σταθερό tempo ο οργανισμός σου συνηθίζει και όσο περνάει η ώρα καις όλο και πιο δύσκολα. Επίσης θα αρχίσεις να αντιμετωπίζεις προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία θα επηρεάσουν αρνητικά τις προσπάθειες και τον ενθουσιασμό σου.


Για να βελτιώσεις θεαματικά τα αποτελέσματά σου θα πρέπει να αυξήσεις την ένταση. Η συμβουλή που σου δίνει ο Andrew Kastor  προπονητής δρομέων στην Αμερική είναι τρέξε 3-5 φορές την εβδομάδα ανάλογα και με την υπόλοιπη προπόνησή σου όχι περισσότερο από 30΄. Ακολούθησε διαλειμματική προπόνηση – μικρές εκρήξεις έντονης άσκησης με περιόδους ανάκαμψης μεταξύ των ασκήσεων. Οι μυς κουράζονται περισσότερο όταν αυξάνεις την ταχύτητά σου και καταναλώνουν περισσότερο. Η εκρηκτική προπόνηση είναι ότι καλύτερο για να χάσεις γρήγορα κιλά και να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου. Αν ακολουθήσεις αυτή την συμβουλή θα καταφέρεις μετά από μικρό χρονικό διάστημα να καις λίπος ακόμη και με το περπάτημα.Έρευνες έδειξαν ότι γυναίκες που έτρεξαν 2 λεπτά σε μέγιστη ταχύτητα και ακολούθως 2 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα έκαψαν το πρώτο 24ωρο περισσότερες θερμίδες από άλλες που έτρεχαν με χαμηλή και σταθερή ταχύτητα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ομάδα του WeloveWomen είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές σε κάθε σας απορία.